Objavljeno dana

DOSTAVA

Rok isporuke

Sve naše proizvode pravimo u malim serijama, tako da nije moguće da svaki proizvod uvek bude na zalihama. Proizvodi koje trenutno nemamo na zalihama imaju oznaku ‘’nema na zalihama’’.
Ukoliko ste zainteresovani za proizvod koji trenutno nemamo na zalihama kontaktirajte nas.
Porudžbine formirane radnim danom do 12h biće obrađene istog dana (bićete obavešteni o datumu isporuke putem mail-a ili telefona). Porudžbine formirane posle 12h biće obrađene sledećeg radnog dana.
Od trenutka kada nam potvrdite porudžbinu, rok za isporuku je 2-5 dana, osim ako nije drugačije dogovoreno.

Isporuka

Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom Post Express koja isporuku vrši na teritoriji Republike Srbije. Pošiljke stižu na adresu za isporuku u periodu od 8-19h uslugom „Danas za sutra“ od trenutka kada pošaljemo paket. Kada pošaljemo paket obavestićemo Vas o detaljima pošiljke (broj pošiljke, tačan iznos poštarine). Ukoliko želite da pošiljka bude isporučena do 12h, ili nekog određenog dana, molimo Vas da to navedete u napomeni prilikom popunjavanja porudžbenice.

U slučaju da niste na adresi u trenutku dostave paketa, kurirska služba će Vama ostaviti obaveštenje i pošiljku ćete moći da preuzmete narednih 5 dana u Pošti. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema pri isporuci, molimo da nas o tome obavestite.