ploča za ravnotežu
decija dispraksija
balans daska viga
dispraksija kod dece

Balans daska ”Lavirint”

3 860 RSD

Balans daska pruža deci priliku da usavrše ravnotežu dok se zabavljaju. Stajanjem na dasci i pomeranjem drvenih loptica kroz stazu, deca će razviti stabilnost i preciznost, što će im pomoći u svakodnevnim aktivnostima.

Dasku možete koristiti i bez lopti. Vežbe mogu biti izvođene sedeći, klečeći ili stojeći na dasci.  Pružajući niz mogućnosti za različite vežbe i igre.

Svaki pokret na balans ploči aktivira mišiće trupa i poboljšava kontrolu tela. Ovo nije samo igra, već i efikasan način da deca jačaju mišiće, popravlja držanje i unapređuju ukupnu fizičku kondiciju.

Ovaj izazov nije samo fizički napor, već i mentalna igra koja podstiče koncentraciju i preciznost.  Dok vode loptice kroz stazu, deca moraju da održavaju koncentraciju i fokusiraju se na svoje pokrete. Ovo im pomaže da razviju pažnju i postanu svesniji svojih pokreta, što je sjajna osnovna veština za budućnost.

Korišćenje  daske za ravnotežu pomaže u jačanju mišića stopala, članaka, kolena, kukova, stomaka  i  ledja,  što doprinosi boljem držanju i stabilnosti. Ove vežbe su posebno korisne za decu koja možda imaju probleme sa motorikom, kao što je dispraksija. Redovno korišćenje značajno poboljšava detetovu ravnotežu i sveukupnu fizičku spremnost, što  pozitivno utiče na njihov svakodnevni život.

Na zalihama

Opis

Uzrast: 4+ god.

Set sadrži balans dasku i 4 loptice (narandžasta, zelena, crvena i žuta).

Ploča za ravnotežu izrađena je od visokokvalitetnog drveta, garantujući dugotrajnost i sigurnost. Glatka površina i zaobljene ivice čine je sigurnom za igru, dok dizajn osigurava lako i glatko kotrljanje drvenih loptica.

Dimenzije: 45 cm x 30 cm x 5 cm

 

Dodatne informacije

Uzrast

3 – 5 godina, 5 – 8 godina, 8 – 10 godina

Brend

Viga

Materijal

Drvo

Pitanje o proizvodu: Balans daska ''Lavirint''

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

    Vaše ime

    Vaš email

    Vaša poruka