ZAMENA artikala

Ukoliko ste nakon prijema pošiljke konstatovali da želite da ga zamenite jedan artikal za drugi artikal iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nam pošaljete e-mal na info@montesorisvet.com ili nas kontaktirate telefonom na broj 062/8616-047 .

Neophodno je da dokumentaciju koja će Vam zbog zamene stići na e-mail adresu: odštampate, čitko popunite i spakujete zajedno sa pošiljkom koju vraćate.

Potrebno je da kurirskoj službi da predate adekvatno upakovan artikal jer sva odgovornost za oštećenja prilikom transporta ide na račun pošiljaoca.

Troškove poštarine vraćanja i ponovnog slanja zamenskog artikla snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije pogrešan artikal.

Čim artikal stigne kod nas, vrši se provera artikla da li je poslat u adekvatnom stanju i sutradan ili isti dan se šalje zamenski artikal, osim ako nije drugačije dogovoreno.

NAPOMENA: Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je otvaran, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom i neotvaranom pakavanju.