Montesori magnetna tabla ”Super škola”

5 800 RSD

Montesori edukativna tabla ”Super škola” osmišljena je da na zabavan način podstakne svakodnevno učenje i samostalnost kod dece.

Ova velika drvena tabla dimezija 68x48cm, koja se kači na zid, sadrži pregršt obrazovnih aktivnosti – od kalendara dana u nedelji, točka godišnjih doba, točka emocija do medalja koje ih stimulišu i podstiču samostalnost u svakodnevnim aktivnostima.  Deca mogu da kreiraju svoj dan, birajući kako se osećaju i koje zadatke žele da obave, što im omogućava da razvijaju osećaj odgovornosti i organizacije.

Tu je i specijalna Montesori olovka, ergonomski dizajnirana sa udubljenjima za prste koja postiče pravilno držanje olovke.  Pravilno držanje olovke je ključ za kasniji uspeh u pisanju i sprečava zamor tokom dužeg pisanja. Korišćenjem ove olovke i piši-briši kartica, deca vežbaju slova i oblike, razvijaju finu motoriku i stiču veštinu pravilnog pisanja, što će im pomoći kako u školi, tako i u svakodnevnom životu.

Montesori tabla je idealna za svakodnevnu upotrebu i lako se uklapa u svaki dečji kutak. Nudi bogatstvo aktivnosti koje prate Montessori principe, omogućavajući deci da uče kroz svakodnevne aktivnosti.

Na zalihama

Opis

Uzrast: 3-6 god

Super škola sadrži:
– magnetnu piši-briši tablu koja se kači na zid
– 21 medalju (rozete)
– 4 strelice
– 4 magnetne čiode
– 4 dvostrane kartice
– ergonomska olovka sa gumicom za brisanje
– upustvo

Dimenzije magnetne piši-briši table: 68x48cm

Dodatne informacije

Uzrast

3 – 5 godina, 5 – 8 godina

Brend

Lisciani

Pitanje o proizvodu: Montesori magnetna tabla ''Super škola''

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

    Vaše ime

    Vaš email

    Vaša poruka