Politika privatnosti

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. Svi podaci koje korisnik ili kupac ostavlja čuvaju se na serveru.

U ime internet prodavnice www.montesorisvet.com ,obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista.

Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u www.montesorisvet.com internet prodavnici  odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Vaše podatke dajemo samo  kompanijama koje vrše dostavu poručenih proizvoda i njihovim zaposlenim licima , i to samo one podatke koji su nephodni za realizaciju kupovine.

Svi podaci koje korisnici odnosno kupci ostavljaju na ovom sajtu se strogo čuvaju. Poštujemo načelo zaštite privatnosti. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost naših kupaca.