Ana i gospodin Strahojed

770 RSD

Priča „Ana i gospodin Strahojed“  je priča o samopouzdanju, odnosno o verovanju u sebe, u svoje sposobnosti, vrednosti i znanja.

Ana je radoznala devojčica koja ima veliku tajnu. Ona se, naime, boji svega i svačega. Skoro svakog dana Ana je otkrivala neki novi strah koji bi se ubrzo potom odomaćio u njenoj glavi. Na dugi popis Aninin strahova nedavno se upisao još jedan – strah od audicije za školski hor. Iako mnogo voli da peva, zbog straha da će morati da peva pred drugima, Ana nije mogla da zaspi. I dok je tako ležala u krevetu boreći se sa strahom koji joj nije davao da spava, iznenada je osetila da je jako svrbi levo uvo. Počešala se, a iz uva ispao joj je jedan bucmasti, šareni čovečuljak pomalo smešnog izgleda. Čak ga se ni Ana nije uplašila koliko je bio smešan. Bio je to gospodin Strahojed, koji je odlučio da povede Anu u Strahograd i pokaže joj kako da se reši strahova koji nam ne daju da spavamo.

Kroz iskustvo male Ane deca će naučiti kako da savladaju strahove i realno prosude šta su sposobna da urade i kako da se osnaže za delovanje i aktivno ostvarivanje onoga što žele.

Na zalihama

Šifra artikla: 725 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Format: 22 x 22 cm
Broj strana: 32
Tvrd povez

Dodatne informacije

Uzrast

3 – 5 godina, 5 – 8 godina, 8 – 10 godina

Izdavač

JRJ

Pitanje o proizvodu: Ana i gospodin Strahojed

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

    Vaše ime

    Vaš email

    Vaša poruka