Dum dum dum – društvena igra

2 850 RSD

Najbolja igračka 2018.godine!
Nagrađena priznanjem DOBRA IGRAČKA!
Igra koja pokreće i prste i vijuge!
A najviše dobru zabavu!

Dum dum dum je društvena igra stvorena da podstakne i unapredi razvoj fine motorike.
Posebna pažnja je usmerena na razvoj pokretljivosti svih prstiju obe ruke što je izuzetno značajno za pravilan razvoj motoričkih ali istovremeno i intelektualnih sposobnosti.
Važnost razmrdavanja svih dečijih prstića obe šake, od izuzetnog je značaja u vreme modernih tehnologija koje otuđuju decu od ovog vida aktivnosti.
Ova gra pored spretnosti zahteva i logičko i strateško promišljanje poteza.
Namenjena je deci uzrasta od četvrte godine i starijoj, a igri se ravnopravno mogu pridružiti i odrasli. Zbog toga je odlična za povezivanje porodice ili dece različitih generacija. Igra doprinosi razvoju socijalizacije i takmičarskog duha.

Na zalihama

Šifra artikla: 8675 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Igra sadrži:
– 4 različita terena za igru, na dve dvostrano ilustrovane table:
– 9 drvenih tokena (kolutova), koji imaju ulogu igrača i lopte ili kugle u igri. Tokeni se pomeraju (pikaju) prstima obe šake i to prstom koji odredi bacanje kockica.
– 2 kockice koje određuju kojim prstom koje ruke će se odigrati sledeći potez, tj. „pikati“ tokeni. Originalnost ovih kockica čini DUM DUM DUM igru posebnom i nesvakidašnjom.
– plastični ram (martinela) koji se  postavlja preko terena (table) za igru i služi da omogući funkcionalnost ostalih elemenata igre
–  kutija je napravljena od izuzetno čvrstog kartona, a njeno dno služi kao podloga za postavku svih terena.

DUM DUM DUM je autorska igra Uroša Petrovića, književnog stvaraoca za decu i mlade, jednog od najuspešnijih rešavača IQ X testa na svetu. Uroš Petrović, koautor je NTC sistema učenja, dugogodišnji predsednik Mense Srbije, predavač na više fakulteta i drugih obrazovnih ustanova u Srbiji i inostranstvu, autor i učesnik nekoliko kvizova. Prepoznatljiv je po Zagonetnim pitanjima i originalnim radionicama za decu i odrasle koje podstiču razvoj funkcionalnog znanja i kreativnog načina razmišljanja.

Dodatne informacije

Uzrast

3 – 5 godina, 5 – 8 godina, 8 – 10 godina

Brend

Pino

Pitanje o proizvodu: Dum dum dum - društvena igra

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

    Vaše ime

    Vaš email

    Vaša poruka