moreske zivotinje od mase za modelovanje
aplikacija za izradu figurica od gline
hey clay srbija
moreske životinje od gline
deciji plastelin
hey clay distrubter srbija

HEY CLAY veliki set ”Okean”

2 700 RSD

Kroz ovaj kreativni glineni set OKEAN upoznajte HEY CLAY podvodni svet.  Zaronite u okean i naći ćete sjajne i šarene drugare za igru. Ovim životinjama za to ne treba akvarijum. U rukama se osećaju kao kod kuće. A na kopnu, se stvrdnjavaju i pretvaraju  u igračke. Upoznajte  hobotnicu, strašnu ajkulu, jegulju, diskusa, ribu klovn i ražu.

Skini zabavnu HEY CLAY aplikaciju pomoću Google Play ili App Store-a i zabava može da počne!

Odaberite jednu od 6 životinja iz okeana. Zatim, uzmite alate za vajanje i pratite interaktivna 3D uputstva korak po korak kako biste majstorski oblikovali figuru, oblik po oblik.

Sfere, cilindri, crte lica, teksture i još mnogo toga… Deca uče prave tehnike vajanja, a da to ni ne primećuju!

Podstiče fine motoričke veštine, prostorno razmišljanje i kreativnost.

Svi likovi koje deca naprave od gline se kada se osuše, pretvaraju u igračke sa kojima će se igrati i nakon pravljenja. Deca mogu da ga ih stave na policu, pokažu prijateljima ili ponesu u školu.

Ovo je nesumnjivo najbolja dječja glina ikada!

Ovaj set nudi nevjerovatan doživljaj pravljenja figurica od gline, koji će probuditi maštu vašeg djeteta i podstaći ga da stvori raznolike i inspirativne kreacije koje mogu trajati zauvijek.

Na zalihama

Opis

Set sadrži 15 kantica gline u različitim bojama i alat za oblikovanje.

HEY CLAY glina, plastelin ili masa za oblikovanje  je lagana, meka, savitljiva i prijatna na dodir.  Sve boje se mogu mešati u  neobične nijanse. Posebnog je sastava, tako da se ne lepi za ruke, odeću, nameštaj i uopšte za bilo šta osim za dečja srca. Nije toksična i ne sadrži gluten. Glina se suši i stvrdnjava kada se ostavi na vazduhu.

Uključeni kod omogućava pristup ekskluzivnim materijalima na aplikaciji  koja je dostupna u Apple App Store-u i Google Play-u. Aplikacija se može koristiti na više uređaja (tableti i/ili telefoni) sa istim ID-jem.

HEY CLAY aplikacija sadrži jasne vodiče koji pomažu detetu da sam modelira igračke. Aplikacija nudi i pregršt zanimljivih igara edukativnog karaktera kao što su igra memorije, mešanje boja, slagalice, iks-oks.

Uzrast: 3+ god.

Dodatne informacije

Uzrast

3 – 5 godina, 5 – 8 godina, 8 – 10 godina

Brend

Hey Clay

Pitanje o proizvodu: HEY CLAY veliki set ''Okean''

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

    Vaše ime

    Vaš email

    Vaša poruka