viga 44654 igracka za zid

Interaktivna tabla ”Jednorog”

18 750 RSD

Interaktivna tabla ”Jednorog” je maštovita igračka koja će oduševiti decu i pružiti im brojne mogućnosti za igru i učenje.

Ova drvena montesori tabla je dizajnirana sa pažnjom prema detaljima i pruža raznovrsne senzorne aktivnosti koje podstiču razvoj finih motoričkih veština, kreativnosti i senzorne percepcije kod dece.

Multifunkcionalna tabla sadrži raznobojne aktivnosti i elemente kao što su različite vrste brave, dugmići, prekidači, lavirinti, perlice i druge senzorne teksture. Svaka aktivnost na tabli ima svoju svrhu i doprinosi razvoju detetovih veština i sposobnosti. Deca će uživati u istraživanju i manipulaciji sa različitim elementima, istovremeno razvijajući svoju finu motoriku, koordinaciju oko-ruka i senzornu percepciju.

Ova drvena, grafo-motorička tabla sa jednorogom je namenjena deci uzrasta od 18 meseci i starijoj. Sa sigurnom i izdržljivom konstrukcijom, pruža stabilnost i trajnost tokom igre.

Senzorna tabla je odličan način da deca istražuju, uče i razvijaju svoje veštine kroz zabavne i stimulativne aktivnosti. Uz ovu zidnu igračku dete će imati priliku da se igra i uči na kreativan i interaktivan način. Ova visokokvalitetna igračka je dizajnirana da podstiče razvoj kognitivnih i senzornih veština kod dece. Pružite svom detetu mogućnost da se zabavi i istražuje magičan svet senzorne igre!”

Opis

Uzrast: 18+ mes.
Dimenzije table: 83.6 x 66.8 x 9.5 cm

Dodatne informacije

Dimenzije 44 × 43 × 22 cm

Pitanje o proizvodu: Interaktivna tabla ''Jednorog''

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

    Vaše ime

    Vaš email

    Vaša poruka