Akcija!
olovka koja nestaje
grafomotorika za predskolce i prvake
priprema za skolu

Magična azbuka – komplet 2

2 790 RSD

Magična azbuka namenjena je lakšem učenju pisanih i štampanih slova azbuke i brojeva. Sveska poseduje udubljenja koja vode ruku deteta da lepo i pravilno napiše slovo ili broj. Prednost je u tome što se svaki šablon može koristiti bezbroj puta zahvaljujući magičnom mastilu koje isparava (potrebno je oko 20 minuta da potpuno nestane). Kako bi vežbanje bilo još lakše, uz olovku se dobija i držač za olovku koji pruža udobnost. Učenje slova dodatno će motivisati slagalica od 24 dela. Sastavljajući je deca će kroz zabavu brže naučiti sva slova azbuke.

Magična azbuka ima mnogo prednosti, a jedna od njih je svakako lakše i brže učenje slova azbuke, kao i brojeva do 10.

Set je dizajniran tako da bude što prilagođeniji deci, uz brojne crteže, vesele boje i korisne savete. S obzirom na to da živimo u vremenu u kom je dominantna zanimacija dece mobilni telefon, smatramo da je ovakav jedan proizvod neophodan. On je spoj lepog i korisnog, zabavnog i edukativnog. Prednost je naravno i to što set možete da koristite bezbroj puta, a jedina stvar koja se troši su magična mastila.

Kupovinom ovog seta dobijate mnogo više od šarenih sveski. Dobijate dečiju pažnju, podsticaj njihove kreativnosti, pažnje, osnovnih veština koje će im mnogo značiti u daljem obrazovanju čiji je osnov upravo lepo pisanje.

Šta se nalazi u setu Magične Azbuke?
– dve sveke sa šablonima (jedna sa pisanim, druga sa štampanim slovima)
– magična olovka sa 10 mastila
– udobni držač za olovku u obliku delfina
– azbuka slagalica koja se sastoji od 24 dela.

Opis

Novi komplet magične azbuke podrazumeva sveske čija je naziv brzo i jednostavno učenje štampanih i pisanih slova. Kreativno osmišljene sveske na dvadeset stranica ispunjene su šablonima štampanih i pisanih slova azbuke, i šablonima brojeva uz pomoć kojih će dete sa lakoćom savladati prve korake umeća pisanja.

Kompletne magične azbuke u sebi sadrže dve sveske, jednu sa štampanim, a drugu sa pisanim rečima azbuke, magičnu olovku sa 10 mastila i ugodnim držačem u obliku dela, azbuka slagalicu od 24 dela.

Dodatne informacije

Uzrast

3 – 5 godina, 5 – 8 godina

Pitanje o proizvodu: Magična azbuka - komplet 2

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

    Vaše ime

    Vaš email

    Vaša poruka