Magična magnetna tabla

1 800 RSD

Obezbedite Vašoj deci zabavu i edukaciju uz magnetnu tablu na kojoj deca mogu nacrtati šta god zamisle…

Na zalihama

Opis

Polje za ,,crtanje” prekriveno je malim rupama, u koje treba da stavite olovku sa magnetnim vrhom. Kako se olovka približava, kuglica privlači magnet i pojavljuje se iz rupe. Klizanjem olovke po površini table formira se linija u vidu kuglica. Prelazeći iz jedne rupe u drugu, možete stvoriti crteže vrlo lako!

Da biste „izbrisali“ sliku i vratili kuglice nazad, samo pritisnite prstom na svaku od njih ili olovku postavite horizontalno na tablu i prevucite preko nje. Zanimljivo je da se veličina rupa savršeno podudara tako da se kuglice drže i ne ispadaju same od sebe, ali je istovremeno dovoljan pritisak prsta da se kuglice vrate u ćeliju.

Tabla je apsolutno bezbedna za korišćenje. Kuglice u njoj nisu magnetne, već u olovci kojom se crta po tabli je samo magnet. Prečnik rupa je manji od prečnika metalnih kuglica, tako da definitivno ne mogu ispasti iz seta.

Telo table napravljeno je od izdržljive plastike i unutar nje se nalazi 380 metalnih kuglica. Takođe, na njoj se nalazi deo koji je predviđen za čuvanje olovke kako se ona ne bi izgubila.

Igračka, zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, može predstavljati dodatni prtljag kada krenete na put, na piknik, u planinarenje ili u letnju vikendicu, a kod kuće je crtanje na njoj jedno uzbudljivo iskustvo!

Set uključuje:
tablu za crtanje
olovku sa magnetnim vrhom
10 kartica sa 20 šablonima

Dodatne informacije

Dimenzije 22 × 17.5 × 1.5 cm
Uzrast

18-36 meseci, 3 – 5 godina, 5 – 8 godina

Brend

Yimatoys

Pitanje o proizvodu: Magična magnetna tabla

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

    Vaše ime

    Vaš email

    Vaša poruka