Akcija!

Zbogom, pelene!

Original price was: 990 RSD.Current price is: 850 RSD.

Pomozite svom mališanu da se oprosti od pelena!

Zbogom, pelene je interaktivna knjiga koja pomaže deci da na zabavan i edukativan način nauče kako da koriste nošu. Svaka stranica sadrži slike koje deca mogu otkrivati prevlačenjem delova stranica, što ih dodatno angažuje i motiviše tokom čitanja.  Kroz živopisne ilustracije i interaktivne stranice, deca će biti ohrabrena da istražuju i uče o ovoj važnoj fazi odrastanja.

Vilja Altea je uspela da kreira priču koja ne samo da edukuje, već i zabavlja mališane, čineći proces prelaska sa pelena na nošu manje stresnim i zabavnijim.

Knjiga o odvikavanju od pelena je savršen alat za roditelje koji žele da na nežan i učinkovit način pomognu svom detetu da se oprosti od pelena. Sa svojim interaktivnim stranicama i edukativnom pričom, ova knjiga će postati omiljeni dodatak svakoj dečjoj biblioteci.

Uzrast: 12+ meseci

 

Opis

Karakteristike:
Interaktivni format: Knjiga je dizajnirana sa prevlačnim stranicama koje omogućavaju deci da otkrivaju slike i priče dok prelistavaju.
Edukativna priča: Priča pomaže deci da razumeju zašto je važno da se oproste od pelena i kako to mogu uraditi bez stresa.
Privlačne ilustracije: Knjiga je bogato ilustrovana, što privlači pažnju dece i čini čitanje još zanimljivijim.

Uzrast: 12+ meseci
Povez: tvrd
Broj strana: 10
Pismo: ćirilica
Format: 160×160

Dodatne informacije

Uzrast

0 – 18 meseci, 18-36 meseci

Pitanje o proizvodu: Zbogom, pelene!

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

    Vaše ime

    Vaš email

    Vaša poruka