balancing tree

Drvo ravnoteže

1 700 RSD

Drvo ravnoteže je didaktička igračka koja se sastoji od elemenata (postolje, grančice, listovi, plodovi) od kojih dete proizvoljno stvara drvo. Izgled napravljenog drveta zavisi isključivo od dečije mašte, želje i kreativnosti. Upravo zbog toga deca je mnogo vole, jer podrazumeva slobodu u igri.
Međutim, drvo ravnoteže će stajati na postolju samo ako se pri sklapanju vodi računa o ravnoteži. Dete treba da nauči da ne stavlja sve elemente na jednu stranu drveta, nego da ih ravnomerno raspoređuje.
U toku slaganja elemenata i stvaranja drveta, dete je koncentrisano i fokusirno na zadatak. Zbog toga je drvo ravnoteže doborodošla igračka za vežbe mirnog rada i razvoja pažnje kod dece.
Kada se igra u dvoje, igra dobija takmičarski karakter. Deca naizmenično stavljaju elemente na drvo, a pobednik je onaj koji stavi poslednji element na stablo, a da se ono ne sruši.
Zbog svog izgleda i uloge, drvo ravnoteže se može koristiti u igri sa brojnim drugim igračakama, a kvalitetno drvo od kojeg je izrađeno garantuje dugotrajnu igru za više generacija dece.

Uzrast: 3+ god.

Nema na zalihama

Obavestite me kada proizvod bude dostupan

Opis

Karakteristke:
razvoj preciznosti pokreta
vežbe koordinacije oko-ruka
razvoj mašte i kreativnosti
usvajanje znanja o ravnoteži
didaktička igra za jedno ili dvoje dece
kvalitetno drvo, fina obrada
sigurne ivice i boje

Dodatne informacije

Dimenzije 15.5 × 15.5 × 7.5 cm
Uzrast

3 – 5 godina, 5 – 8 godina, 8 – 10 godina

Brend

Pino

Materijal

Drvo

Pitanje o proizvodu: Drvo ravnoteže

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

    Vaše ime

    Vaš email

    Vaša poruka